Alle categorieën
EN

Bedrijf Introductie

Zhuji Gaohui Machinery Co., Ltd. (voorheen Zhuji Changrong Machinery Co., Ltd) werd opgericht in 2002. Gaohui is een professionele productie van buizen en hulpstukken van hoge dichtheid polyethyleen, variërend van DN20 mm tot DN 1200 mm. Gelegen in Jiefang Lake Industrial Zone Diankou Town, Zhuji city, provincie Zhejiang, heeft het een oppervlakte van 35000 vierkante meter.

Ons bedrijf heeft diepgaande technologie en rijke ervaring op het gebied van het produceren van HDPE-waterleidingfittingen, en we hebben een complete set spuitgietapparatuur, want we hebben professionele en ervaren ingenieurs en geschoolde werknemers om 100% zeker te zijn van hoogwaardige goederen . Bovendien, meer dan 50 sets automatiseringsinjectiemachines om de levertijd op tijd te garanderen, meer dan 1000 speciale mallen, en kunnen meer dan 600 specificaties van hotmelt, elektrische fusie, socketfusie en butt fusion HDPE-fittingen produceren.

Op dit moment zijn HDPE-buisfittingen geproduceerd door ons bedrijf op grote schaal geleverd aan Europa, Zuidoost-Azië, Zuid-Afrika en andere landen.

Alle producten implementeren strikt het internationale kwaliteitssysteem ISO 9001 en de nationale heide-toestemming, we regelen de productie ook strikt volgens de nationale norm. Maagdelijke grondstof om hoge kwaliteit te maken en een goede reputatie te verwerven in binnen- en buitenland.

Het bedrijf houdt zich altijd aan het managementbeleid van "kwaliteit om te overleven, reputatie voor ontwikkeling" en het ondernemingsprincipe van "waarde creëren voor klanten"

1s